Orice model de gard parc industrial trebuie sa fie economic, eficient, securizat, durabil, anti-vandalism. Fie ca este gard cu plasa imprejmuire sau cu panouri de gard metalic, va fi un model de gard potrivit pentru perimetre mari. Gasiti gardul industrial potrivit pe gard.ro.
Vreau oferta gard industrial!
Beneficiati de consultanta specializata pentru fiecare comanda
consultanta
gratuita
Primiti oferta personalizata, cu cel mai bun echilibru calitate-pret
oferta
echilibrata
Elementele gardului sunt transportate la locatie, conform etapelor si programului de instalare
transport
asigurat
Instalarea gardului se face conform tuturor specificatiilor tehnice, de catre personal specializat, calificat si experimentat
montaj
calificat

Gard imprejmuire teren industrial

Fie ca este hala de productie cu zone de birouri, centru logistic, depozit, zona parcare camioane si/sau autoturisme, orice zona industriala necesita o imprejmuire. Nu e obligatoriu ca tot perimetrul unei zone industriale sa fie imprejmuit cu un singur model de gard, dar orice modele de garduri zone industriale trebuie sa indeplineasca niste cerinte:

  • fiind vorba de suprafete (perimetre) mari, e nevoie de o solutie de imprejmuire eficienta;
  • trebuie asigurat un nivel decent de securitate a zonei industriale;
  • orice model de gard industrial e recomandat sa fie durabil si cu prinderi anti-vandalism;

Modele gard parc industrial

Deseori, se opteaza pentru gard industrial bordurat (gard cu panouri bordurate) la imprejmuirea intregii zone industriale, dar, pt. eficienta, pe acelasi perimetru de parc industrial, pot fi combinate mai multe modele de gard industrial, in functie de cerintele fiecarei sub-zone:

  • pe latura de intrare in incinta, daca e la o artera circulata si/sau luminata noaptea, se poate alege un tip de panou gard metalic decorativ (gard la comanda) sau gard bordurat;
  • pe latura de vecinatate cu alta incinta industriala poate fi instalat gard cu plasa imprejmuire;
  • pe laturile de vecinatate cu terenuri virane sau agricole, neluminate noaptea, putem instala gard bordurat anti-escaladare sau gard inalt cu plasa deasa, iar stalpii de gard pot avea extensii pt. sarma ghimpata;
  • incintele ce inglobeaza transformatoare de curent, butelii de gaz, utilaje sensibile etc., pot fi imprejmuite suplimentar cu gard de inalta siguranta.

Plasa imprejmuire zona industriala

Un gard din role de plasa imprejmuire sudata, corect instalat si intretinut se comporta foarte bine in timp si bifeaza cam toate cerintele unui gard de imprejmuire teren industrial: e o solutie economica, cu un grad bun de protectie, durabil (daca materialele sunt corect protejate anti-coroziune).

Gard plasa imprejmuire zona industriala

Pe stalpi corect instalati, gardul din plasa imprejmuire sudata poate fi bine intins si are performante asemanatoare cu un gard din panouri bordurate cu bare subtiri. Chiar daca, in timp, e posibil ca tensiunea in gard sa slabeasca, la vizitele periodice de mentenanta, refacem tensiunea corecta in plasa de imprejmuire.

Gard industrial bordurat galvanizat

O varianta mai econoimica decat gardul bordurat vopsit electrostatic ori gardul bordurat plastifiat o reprezinta gardul bordurat galvanizat.

Gard metalic industrial galvanizat si poarta glisanta industriala galvanizata

Daca elementele componente ale gardului industrial sunt galvanizate la cald, prin imersiune si gardul este corect instalat, gardul bordurat galvanizat e o solutie foarte buna de imprejmuire zona industriala, cu o comportare buna in timp. Solutia gard bordurat galvanizat are si avantajul ca panouri bordurate galvanizate si stalpi metalici galvanizati se pot afla in stoc, asigurand un termen de livrare foarte scurt pt. gard.

Gard industrial pe comanda

In cazul in care zona industriala e adiacenta la o artera circulata, iar beneficiarul doreste o solutie estetica pe o anumita latura a incintei, eventual armonizata cu o poarta de incinta in consola sau pe role, putem realiza un gard metalic pe comanda, cu panouri din bare verticale ori alt model de gard industrial solicitat de beneficiar.

Daca aveti nevoie de orice model de gard imprejmuire industrial, accesati butonul "Vreau oferta gard" si transmiteti-ne specificatiile proiectului dvs.

distribuie pe Linkedin Distribuie pe Facebook Tweet