Solutii gard de imprejmuire teren: plasa gard impletita sau sudata, verde sau zincata, intinsa pe stalpi montati mecanizat, la distanta optima; gard cu panouri bordurate zincate, pe stalpi galvanizati; gard plasa innodata zincata pe stalpi din lemn tratat. Cea mai economica varianta, adaptata cerintelor fiecarui proiect.
Vreau oferta gard imprejmuire!
Beneficiati de consultanta specializata pentru fiecare comanda
consultanta
gratuita
Primiti oferta personalizata, cu cel mai bun echilibru calitate-pret
oferta
echilibrata
Elementele gardului sunt transportate la locatie, conform etapelor si programului de instalare
transport
asigurat
Instalarea gardului se face conform tuturor specificatiilor tehnice, de catre personal specializat, calificat si experimentat
montaj
calificat

Care este cel mai ieftin gard de imprejmuire teren?

Orice gard imprejmuire teren cu suprafata mare trebuie sa fie:

  • o solutie economica de imprejmuire;
  • o imprejmuire cu un grad decent de siguranta;
  • un gard de imprejmuire cu prinderi anti-vandalism, nedemontabile, cel putin in zonele nesupravegheate;
  • cat mai bine protejat anticoroziune, pentru durabilitate maxima;

Gard zincat imprejmuire teren denivelat

Cel mai ieftin gard de imprejmuire teren va trebui sa aiba stalpii amplasati la distanta maxima posibila d.p.d.v. tehnic, distanta corelata cu tipul de plasa de gard folosita, cu tipul de prinderi si cu profilul terenului pe care se monteaza imprejmuirea. Solutia optima de imprejmuire difera de la caz la caz.

Plasa gard imprejmuire

O plasa de gard ieftina poate fi o plasa pentru gard impletita zincata, o plasa gard verde (impletita sau sudata, vopsita electrostatic ori plastifiata) sau o plasa gard zincata innodata. Fiecare tip de plasa de gard pt. imprejmuire este compatibila cu anumite tipuri de stalpi gard si de prinderi, unii producatori furnizand solutii complete de imprejmuire (stalpi + plasa gard + sisteme de prindere). Plasa gard verde imprejmuire teren industrial
Stalpii pot fi metalici (zincati, vopsiti electrostatic ori plastifiati) sau din lemn tratat anti-putrezire si impotriva daunatorilor.
Plasa de gard zincata innodata poate fi cu ochiuri de dimensiuni variabile (ochiuri mai mici la baza si ochiuri mai mari in partea de sus).

Imprejmuire gard plasa bordurata

Este numit si gard bordurat sau gard cu panouri bordurate. Stalpii de gard bordurat sunt metalici, cu profil special sau profil de teava rectangulara (profil patrat sau dreptunghiular).

Imprejmuire cu gard panouri bordurate zincate pe stalpi rectangulari zincati cu extensie

Un gard din panouri de plasa bordurata este superior unui gard cu plasa in role, d.p.d.v. rigiditate, siguranta, durabilitate, dar e o solutie mai putin economica decat, de exemplu, un gard din plasa zincata innodata, pe stalpi din lemn tratat.

Gardul de plasa bordurata zincata, vopsita sau plastifiata este o solutie de imprejmuire des folosita, in special in caz de imprejmuire terenuri su suprafete medii si mici.

Gard plasa impletita

Plasa impletita de gard poate fi cu ochiuri in forma de romb sau hexagon, de 40-60 mm. De obicei, prin plasa impletita de gard e definita plasa cu ochiuri romboidale, din sarma de 1 - 2 mm grosime.

D.p.d.v. al protectiei anticoroziune, plasa impletita poate fi plasa gard zincata (galvanizata) sau plasa gard zincata si plastifiata. Se livreaza in role de 10 m lungime si latimi intre 1 m si 2 m (latimea rolei de plasa de gard determina inaltimea gardului.

Gard plasa impletita cu sarma tensionare

Unii producatori de gard de plasa impletita furnizeaza sarme si sisteme de tensionare, care, in combinatie cu stalpi cu contrafise, permit tensionarea gardului plasei impletite.
Stalpii sunt de tip teava din otel, de obicei cu sectiune rotunda, iar unii au sisteme de prindere cu tija. Stalpii de colt si stalpii de rezistenta pt. tensionare pot avea contrafise de rigidizare, cu fundatie proprie.

Gard plasa verde

Verdele (RAL 6005 sau alte nuante de verde) este o culoare des intalnita la toti producatorii de gard. De aceea, plasa de gard verde se gaseste permanent pe stoc si are un pret mai bun decat alte culori de plasa de gard. Fie ca este plasa verde sudata sau impletita, este esential ca, la montaj, sa fie bine intinsa pe stalpi, iar stalpii sa fie montati corect, la adancimea potrivita si cu contrafise, daca este necesar.

Plasa verde sudata pt gard se livreaza in role de 20 – 25 m lungime, sarma plasei are grosimea de 1,5 - 2,5 mm, iar inaltimea gardului poate fi de 1 - 2 m. Stalpii pot fi mai lungi si deasupra plasei de gard se pot intine 1-2 randuri de sarma ghimpata, care maresc, practic, inaltimea gardului si asigura o securitate sporita a imprejmuirii.

Pentru garduri foarte inalte, se pot pune doua randuri orizontale de plasa de gard, avand grija ca suprapunerea celor doua randuri si "coaserea" lor sa se faca in conformitate cu specificatiile producatorului.

Indiferent de tipul terenului si de cerintele dvs., va oferim solutia cea mai buna, tehnic si comercial, de gard plasa imprejmuire teren. Accesati butonul "Vreau oferta gard" si transmiteti-ne cerintele proiectului dvs.

distribuie pe Linkedin Distribuie pe Facebook Tweet